PSD Timiș, între imaginea publică si realitate

sediu-psd-timis

Surprinde in cazul filialei PSD Timiș discrepanta majora existenta intre perceptia electoratului si realitatea imediata. Toti, si adversari si aliati, vad in cazul social-democratilor un monolit politic. Departe de asa ceva! In ciuda a tot ce se spune, filiala timiseana a PSD este una roasa de ambitii personale, lupte intestine si tabere bine delimitate. Spre exemplu este de notorietate raceala existenta in relatiile dintre Sorin Grindeanu si Titu Bojin. Sorin a plecat la Bucuresti, ca si deputat, ca sa scape din cloaca pastorita de Bojin, aflat mai nou, mana in mana cu un infractor pedelist, din gasca criminalului Bahaian, l-ati recunoscut desigur  pe Dorinel Candea, spaima transportatorilor cinstiti si idolul celor spagari.

Ne mira insa relatia de dragoste existenta intre Candea si Marcel Suciu, un politician spalatel, fara tinichele foarte grele agatate de coada.  Nu prea cadreaza aceasta poza, cu toate ca, in campania electorala, fostul pedelist a fost de nedespartit de grupul lui Suciu. Dar caile politicii,mai cu seama a celei pastorite de tata Titu, sunt foarte incurcate. PSD se crede pe cai mari, inclusiv in Timis, insa el poate fi foarte usor aruncat din sa. Jocurile politice practicate de catre liderii judeteni ai PSD, aliantele de facto pe care le-a avut si inca le au cu PDL, s-ar putea sa ii coste.

In cadrul conducerii judetene a PNL inca se discuta aprins despre cea ce s-a intamplat in Timis, cu prilejul referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu, din iulie, anul trecut. Nu pot fi trecute cu vederea directivele clare emise de catre Bojin catre primarii PSD, in vederea demobilizarii votantilor acestui partid. Exemplele abordate in sedintele liberalilor timiseni se refereau la cazurile de la Ortisoara (primar PSD Aleodor Sobolu) si Denta (primar PSD Slavoliub Iacob), edili care in mod explicit au indemnat lumea sa nu se prezinte la vot. Faultarea voita a liberalilor pare sa fi devenit sportul favorit, practicat cu multa placere de catre pesedistii timiseni.

Ori o alianta care sre la baza asemenea practici nu prea are cum sa reziste.

Nota: Ai o informatie despre vreunul dintre actorii din politica banateana,de la orase si sate? Stii ceva ce ar trebui sa stie si altii despre primarul, consilierii locali, consilierii judeteni, deputatii sau senatorii din aceasta zona? Da de veste aici: guerillapopulara@gmail.com. Iti promitem ca noi vom face o stire din materialul tau.

Acest articol a fost publicat în Cimișoara noastră și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la PSD Timiș, între imaginea publică si realitate

  1. Banatzanu' pesimist zice:

    Las tata, ca si penalistii sint murdari.In campania electorala ne-a dat la gioale in cateva locuri. Se numeste ca sintem chit!

Lasă un comentariu