Presa din Timis, doar o anexa a famigliei Simonis?

Siteul Recorder a realizat o ancheta in legatura cu jaful din padurile banatene, executat in codrii Carasului de catre firmele protejate de catre unii politicieni locali. De calul breaz Ion Tabugan, politicianul pus in fruntea Romsilva Caras Severin de toate partidele pe la care s-a perindat n-are sens ca sa mai discutam. Omul este corupt pana in maduva oaselor, fapt spus direct chiar de catre unii dintre cei intervievati. Rolul lui este doar acela de a produce bani pentru partid/e. Doar DNA, DGA si DIICOT dorm pe ei, pentru ca asa e ordinul. Al doilea personaj politic amintit acolo este bufonul Alfred Simonis, ginerele unui mogul al padurilor carasene, patron al firmei Mitocarii.

Cate portaluri de stiri din Timisoara credeti ca au preluat macar fragmente din investigatia Recorder? Sau macar au amintit de ea? Nici unul, corect. Semn ca banutii intra in conturile presei locale si fara ca „jurnalistii” sa presteze. Despre familia Pressalert/DeBanat se stie ca depinde de sumele virate dinspre PSD Simonis, direct sau prin intermediul unor oameni de afaceri legati de PSD. Deci Familia Bota nu va trata subiecte care sa il vizeze pe Muc cel Mic de la partid. Vocea Timisului da semne ca este si ea in cooperativa Simonis, deci nici de acolo sa nu va asteptati la vreo minune. Renasterea Banateana e Bega Grup, e fratii Cristescu, e PSD. Ziua de Vest e Lia, care o stim cum e si cat si-a dorit de mult ca sa fie bagata in seama de catre Cristesti. Restul nu prea conteaza.

E jale, fratilor! E omerta totala pe subiectul Simonis. La inceputul anului fostul sef al Garzii Forestiere Timisoara Amar Ienea, un om onest si profesionist, declara in presa centrala ca „Domnul Simonis a venit la mine în birou, s-a prezentat şi m-a întrebat dacă ceea ce se întâmplă este vreo răzbunare asupra lui. Am rămas uimit de această întrebare, fiind prima dată când îl văzusem pe acest om. Nici nu ştiam cine este şi cu ce se ocupă. Mi-a explicat că este ginerele unui agent economic din judeţul Caraş-Severin – poate cel mai puternic agent economic din Caraş – agent economic, care, în acea perioadă, exploata tocmai la Ocolul Silvic Mehadia şi care în urma verificărilor în teren efectuate de reprezentanţii Gărzii Forestiere Timişoara.”

Fapta relatata de catre domnul Ienea poate fi lesne incadrata la cateva articole din Codul Penal, insa se stie ca in Romania justitia umbla cu capul spart. Intre timp domnul Ienea a fost inlaturat din functia de inspector-sef al Garzii Forestiere, dupa o interventie pe relatia fin – nas, respectiv de la Simonis spre Grindeanu, ultimul adresand rugamintea de a „rezolva” problema ministrului udemerist Tanczos.

Rusine, mare rusine presei timisene! Ati devenit aproape toti doar niste viermi care traiesc intr-un cadavru in putrefactie. Daca zona aceasta a decazut atat de mult comparativ cu Iasul, Clujul sau Oradea, asta este si meritul vostru, al celor care ocrotesc politicieni precum acest clovn macabru care raspunde la numele Alfred Simonis.

Ancheta marca Recorder o puteti viziona accesand acest site.

Acest articol a fost publicat în Cimișoara noastră, Lumini si umbre, Politic-Cancan și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu