Se misca DNA pe periurbanul Timisoarei! Republica Giroc e doar prima. Va urma

Avem un desant in toata regula a parchetului anticoruptie pe feuda lui Toma de Giroc. Marile porcarii imobiliare comise acolo de o grupare eterogena, formata din alesi locali, figuri ale lumii interlope, sageti ale unor reprezentanti ai comunitatii arabe din Timisoara si mardeiasi locali transformati peste noapte in „dezvoltatori”, au fost semnalate in presa locala de-a lungul ultimilor ani. Ultima figura intrata in malaxorul procurorilor este un garcea local, adjunctul sefului de sectie din comuna, care avea pretentia la un beneficiu ilicit de peste 2 milioane de euro!

Sigur, unii clameaza prin diferite medii faptul ca anchetele jurnalistice au fost servite de catre autoritati pentru a se pune presiune pe cei implicati. Daca asa a stat treaba inseamna ca reteta este una de succes. Se pare ca sifonul care a oferit datele concrete pentru inchiderea plasei intinse de autoritati a fost arhitectul sef al comunei, Florin Roman, cel care la randul sau, are mari probleme in justificarea averii dobandite in timp ce era angajat al Statului.

Girocul este inca condus de o mafie formata din politicieni din tot spectrul politic (PSD, PNL, Partidul Verde) si afaceristi cu interese imobiliare care transgreseaza limitele legii. Sa transferi din pix un teren extravilan in intravilan este ceva. Chiar si pentru 90.000 euro! Oamenii aia nu mai aveau limite. Un investitor din afara care a tulburat afacerile cooperativei a fost amenintat cu moartea de catre seful informal al baietilor de Giroc.

Se anunta actiuni de acest tip si in alte UAT din zona Timisoarei. La Sacalaz, Dumbravita, Sanandrei, Dudestii Noi famiglia va fi scuturata. Exista niste limite pe care baietii astia le-au depasit. S-a ajuns deja la amenitari fizice si aici parchetul a dovedit in ultimii ani faptul ca nu le tolereaza. Ce nu inteleg cei care se dedau la acte de coruptie este ca la prima citatie in calitate de martor, toti colaboratorii lor vor da cu subsemnatul si vor vomita tot.

Urmeaza vremuri interesante.

Acest articol a fost publicat în De la țară, Lumini si umbre și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu